зворотний дзвінок
Пн-пт: 09: 00-19: 00 Сб-нд: 09: 00-19: 00
МЕНЮ

Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ця Політика конфіденційності розроблена у відповідності з вимогами Закону України «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів,  які регулюють правові відносини, пов’язані із захистом і обробкою персональних даних, і спрямований на захист основоположних прав і свобод людини і громадянина, зокрема права на невтручання в особисте життя, у зв’язку з обробкою персональних даних. 
Сайт "GRANI" Фізична особа-підприємець Гризлов Ігор Сергійович, піклуючись про розвиток взаємовідносин з клієнтами, розуміючи важливість забезпечення охорони Ваших персональних даних, з метою вирішення можливих протиріч і непорозумінь підготувало цю Угоду про конфіденційність (політику конфіденційності), далі за текстом - «Політика конфіденційності». 
!!!Будь ласка, уважно прочитайте дану сторінку, тому що інформація, викладена в ній, є важливою для Вас як для Користувача сайту.
1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ
1.1 У даній Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:
1.1.1. «Адміністрація сайту» - уповноважені співробітники на управління сайтом, що діють від імені сайту «GRANI» Фізична особа-підприємець Гризлов Ігор Сергійович , які організовують обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії або операції, які здійснюються з персональними даними.
1.1.2. «Персональні дані» - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
1.1.3. «Обробка персональних даних» - будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.
1.1.4. «Конфіденційність персональних даних» - обов'язкове для дотримання Адміністрацією сайту або іншою особою, яка отримала  доступ до персональних даних  не допускати їх поширення без згоди суб'єкта персональних даних або наявності іншої законного підстави.
1.1.5. «Користувач сайту «GRANI»- особа, яка має доступ до Сайту, за допомогою мережі Інтернет і використовує Сайт.
1.1.6. «Cookies» — невеликий фрагмент даних, відправлений веб-сервером і зберігається на комп'ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер кожен раз пересилає веб-серверу в HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.
1.1.7. «IP-адрес» — унікальна мережева адреса вузла в комп'ютерній мережі, побудованої за протоколом IP. 

2.ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
2.1. Користуючись сайтом або купуючи товар, запропонований на сайті, а також відповідаючи на необхідні питання в анкеті при реєстрації і / або оформленні покупки, користувач підтверджує, що дає згоду сайту «GRANI» і уповноваженим ним особам, на обробку персональних даних, а також підтверджує що є повнолітньою особою.
2.2. Якщо ви продовжуєтеся користуватися цим Сайтом та здійснюєте реєстрацію на Сайті, ви: 
-безумовно, повністю та без будь-яких змін приймаєте ці Умови;
-повідомлені, що на цьому Сайті може відбуватися збір ваших персональних даних та їх обробка за допомогою технічних можливостей Сайта;
- надаєте згоду на збір та обробку усіх наданих вами персональних даних з метою, вказаною у цих Умовах та Договорі оферти (включаючи збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, виправлення), використання, поширення, знеособлення, блокування, знищення персональних даних, зазначених в анкеті);
-надаєте згоду на обробку та передачу ваших персональних даних, якщо цього вимагають умови користування Сайтом; 
-надаєте згоду на передачу персональних даних третім особам (у тому числі Постачальникам Товарів/Перевізникам) з метою виконання умов Договору та надання Послуг; 
-та надаєте вашу згоду на збір та зберігання ваших персональних даних без обмеження терміну дії, до тих пір поки ви не звернетеся з вимогою або побажанням щодо припинення обробки своїх персональних даних та / або їх знищення, або до моменту припинення відносин за ініціативи Адміністрації Сайту чи інших підстав відповідно до вимог законодавства.
2.3. Користувач підтверджує свою згоду з тим, що Адміністрація сайту має право взаємодіяти з Користувачем шляхом здійснення прямих контактів з допомогою різних засобів зв'язку, включаючи, але не обмежуючись: поштова розсилка, електронна пошта, мережа Інтернет та ін.
2.4. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, включають в себе, але не обмежуються наступною інформацією: 
2.4.1. ПІБ Користувача;
2.4.2. контактний телефон Користувача;
2.4.3. адрес електроної пошти (e-mail);
2.4.4. адрес доставки Товара;
2.4.5. місце проживання Користувача
2.4.6.дані платіжних карток (номер платіжної картки, термін її дії, CVC/CVV-код та ім’я власника платіжної картки). Ми можемо зберігати дані платіжних карток для подальшого використання, проте, ми не зберігаємо CVC/CVV код платіжної картки;
2.4.7. іншу інформацію, яку Користувач добровільно залишає на Сайті.
2.5. Збір даних неповнолітніх осіб.  Якщо ви неповнолітня особа, не використовуйте цей Сайт та негайно його покиньте. Цей Сайт не використовується і не призначений для збору інформації про неповнолітніх Користувачів без згоди їх батьків чи законних представників. Адміністрація сайту обробляє персональні дані неповнолітніх осіб виключно у випадках надання такої інформації їх батьками чи законними представниками. Якщо Адміністрації сайту стане відомо, про використання Сайту неповнолітньою особою та надання нею своїх персональних даних, або у випадку запиту від батьків чи законних представників про видалення персональних даних неповнолітніх осіб, така інформація буде видалена у розумні строки і Адміністрація сайту зробить все можливе, щоб не зберігати та не обробляти  персональні дані неповнолітніх осіб
3.МЕТА ЗБОРУ ТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
3.1. Персональну інформацію Користувача сайту «GRANI» використовує для таких цілей:
3.1.1. ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті, для оформлення замовлення і (або) укладення Договору купівлі-продажу товару дистанційним способом з ТМ «GRANI». 
3.1.2. надання Користувачеві ефективної клієнтської підтримки;
3.1.3. надання Користувачеві персоналізованих Сервісів;
3.1.4. зв'язку з Користувачем, в тому числі напрямок повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання Сервісів, надання послуг, а також обробки запитів і заявок від Користувача;
3.1.5. поліпшення якості Послуг, зручності їх використання, розробка нових Сервісів і послуг; 
3.1.6. надання інформації про товари, послуги, що реалізуються Фізична особа-підприємець Гризлов Ігор Сергійович про рекламні акції, що проводяться ТМ «GRANI», відповідей на запити, а також виконання «GRANI» своїх зобов'язань перед споживачами товарів (послуг);
3.1.7. проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних.

4.КАТЕГОРІЇ ОБРОБЛЯЄМИХ ДАНИХ
4.1. Категорії Персональних даних, збір яких здійснює сайт (самостійно або за посередництвом третіх осіб), включають: Файли «cookie» і Дані про використання інтернет ресурсів.
4.2. Персональні дані можуть надаватися Користувачем самостійно або їх збір може автоматично здійснювати сайт при його використанні. 
4.3. Користувачі несуть відповідальність за Персональні дані третіх осіб, які вони отримують, публікують або надають іншим особам, використовуючи сайт, і підтверджують, що у них є згода третьої особи на надання Даних Власнику.
5. СПОСОБИ І ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.
5.2. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціями поштового зв'язку,  виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті «GRANI», включаючи доставку Товару. 
6. ПРАВА КОРИСТУВАЧЕЙ
6.1. Користувачі мають право в будь-який час дізнатися, чи були збережені їх Персональні дані, і можуть звертатися до Адміністрації сайту, щоб дізнатися їх зміст і походження, перевірити їх достовірність, або попросити їх доповнити, анулювати, оновити або виправити або перетворити в формат, що забезпечує анонімність, або блокувати будь-які дані, що зберігаються в порушення закону, а також виступити проти їх обробки за всіма без винятку законних підставах. Відповідні запити слід направляти Адміністрації сайту за адресою, вказаною в контактних відомостях на сайті.
7. ПОЛІТИКА У ВІДНОШЕНІ ФАЙЛОВ COOKIE
7.1. Сайт збирає інформацію про відвідування Вами наших веб-сайтів з метою отримання статистики відвідувань і ефективності їх використання, формування персонального підходу і адаптації до інтересів кожного користувача. Ми робимо це за допомогою різних технологій, одна з яких - cookie-файли. Це дані, які веб-сайт може відправити вашому браузеру, і вони будуть збережені на вашому комп'ютері для подальшої ідентифікації його веб-сайтом.
7.2. Cookie-файли використовуються для оцінки ефективності веб-сайтів (наприклад, для вимірювання кількості відвідувачів і тривалості їх перебування на сайті), виявлення найбільш цікавих і відвідуваних тем і сторінок, а також для забезпечення зручності навігації та користування сайтом, без збору будь-якої персональної інформації. Також cookie-файли можуть бути використані для формування персонального підходу на основі вже наявного досвіду взаємодії користувача з сайтом і його перевагами. Зчасом ця інформація дозволяє поліпшити досвід.
8. ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
8.1. Сайт «GRANI» приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, змінення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.
8.2. Ця Політика конфіденційності поширюється тільки на сайт ТМ «GRANI». Якщо по посиланнях, розміщеним на сайті останнього, Користувач зайде на ресурси третіх осіб, сайт за його дії відповідальності не несе. 
8.3.Ви підтверджуєте своє ознайомлення з тим фактом, що передача інформації через Інтернет по суті є незахищеною, і ми не можемо гарантувати захист даних, надісланих через всесвітню мережу.
8.4.Ви несете повну відповідальність за збереження свого пароля для доступу на наш веб-сайт в таємниці. Ми ніколи не будемо запитувати ваш пароль (за виключенням випадків, коли ви намагаєтесь увійти до свого облікового запису на нашому сайті).
9. РОЗКРИТТЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
9.1.Ми залишаємо за собою право розкрити вашу персональну інформацію для будь-якого члена Адміністрації сайту в об’ємі та цілях, визначених в цій Політиці конфіденційності.
Ми лишаємо за собою право розкрити вашу персональну інформацію:
в тих випадках, в яких цього від нас вимагає закон;
у зв’язку з будь-яким поточними або майбутніми судовими процесами;
з метою встановлення, реалізації або захисту наших законних прав (включаючи надання інформації іншим сторонам задля запобігання шахрайству або зниження фінансових ризиків);
за вимогою органів державної влади.
Ми не будемо розкривати вашу персональну інформацію третім особам, за виключенням випадків, зазначених в цій Політиці конфіденційності


10. ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ КОРИСТУВАЧА
10.1. Крім інформації, що міститься в цих правилах забезпечення конфіденційності персональних даних, сайт може надавати Користувачу за запитом додаткову і контекстуальну інформацію, що стосується конкретних послуг і сервісів або збору і обробки Персональних даних.
10.2. З метою забезпечення роботи сайту та його технічного обслуговування, сайт і будь-які сторонні сервіси можуть вести файли, в яких реєструється взаємодія сайту з Користувачами (системні журнали), або використовувати з цією метою інші Персональні дані (зокрема, IP-адреса).

11. ДОДАТКОВІ УМОВИ
11.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни в  Політику конфіденційності без згоди Користувача.
11.2.Новая Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.
11.3. У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними до Політики конфіденційності, Користувач повинен припинити користуватися сайтом, а також вимагати, щоб Адміністрація сайту  видалила його персональні дані.